DUBNOVÉ AKTUALITY 2017


Po vynucené pauze kvůli mé zdravotní indispozici zase pár věcí okolo Tomáše Linky, Přímé linky a Fešáků. Do konce měsíce přidáme ještě určitě pár aktualit. Hlavně informace a obrázky z otevírání Western kempu Vochtánka 15.4.2017.
6.dubna jsme byli v Hudebním klubu Palmovka /Rikatádo/. Děkuji části Tomášova Fan klubu za účast. Byl to tradičně prima večer. Kliknutím do fotek je zvětšíte.

Open



Open

Následující video je z letoška z Ústí nad Labem. V motorkářském Moto Garage clubu vystupují hudební uskupení různých žánrů. Takže zde můžete vidět a slyšet blues, countrybeat, rock, bluegrass atd. V tzv. Country maringotce pak country. Zazpíval si tu i Rosťa Fišer s Fešáky. To ale uvidíte ve druhém videu. Tady se mrkněte na Tomáše, zpívajícího tentokrát anglicky Veď mě dál cesto má / Take Me Home Country Roads./ Video jsme si dovolili stáhnout z Face booku Moto Garage club. Podobných videí tam najdete víc.


Několik retro fotek, které jsme převzali z webovek Fešáků a FB T. Linky. Mládí je krásná záležitost.

Open



Open

S předstihem vás chceme informovat o dvou akcích, které byste neměli promeškat:

Open



Open



Open

Klubové informace jsme členům rozesílali maily. Jednou v únoru a podruhé v březnu. Zmínit snad mohu, že plakáty a další klubové věci pro členy začneme expedovat už o velikonocích.