ÚNOROVÉ AKTUALITY 2017


Tentokrát zde máme pouze jednu aktualitu. Ostatní jsou vzpomínky na dobu ne příliš dávnou. Snad vám to nebude vadit. S končící zimou bude určitě daleko víc aktuálního materiálu.

9. února jsme za celý Fan klub popřáli v Rikatádu Tomášovi k jeho narozeninám a předali mu malý tekutý dárek z Irska. Večer byl tradičně super. Děkuji touto cestou členům Fan klubu, kteří do Rika přijeli. Více fotek najdete pod tlačítkem Fotky z akcí.

Open



Open

Vzpomínáte občas na Stodoly M.T.? Tady jedna vzpomínka je. Naposledy hrála Přímá linka na Stodole Michala Tučného v roce 2013 na malé scéně.


A ještě jednou Hoštice. Tentokrát z areálu JZD Dobrá voda v Hošticích. Na jedné z veselic, keré zde místní JZD pořádalo, vystoupil Tomáš s Přímou linkou v netradičním prostředí, v kravíně. Kratičký sestřih k přiblížení atmosféry, můžete shládnout ve videu. Akustika nebyla nic moc, ale publikum se bavilo.Sestřh je z července 2011.


Tady jsou dvě fotografie. Podobnost to čistě náhodná. Dovolil jsem si použít fotku kapelníka A. Kny, kterou prezentoval na svám Face booku. Když jsem ji viděl, automaticky se mi vybavila fotka M. Tučného z desky Kosmickej vandr. Fotka s cigaretou je prý stará asi tři roky, Tonda mezitím přestal kouřit, což je mu ke cti.

Open

Každý měsíc budeme zde v Aktualitách umisťovat pozvánky na některé akce, kde budou vystupovat Fešáci, či Přímá linka. Tady je opět pozvánka na Vochtánku na Country festival Tomáše Linky a Přímé linky. Ve večerním bloku tam zahrají Fešáci s hosty,i s dřívějšími členy Fešáků, např.s Hankou Mladou.
Tomáš s Přímou linkou a Rosťa Fišer s Revivalem M. Tučného Plzeň samozřejmě nemohou chybět.Tomáš s kapelou už vůbec ne, vždyť je to jejich festival. Celý program fesťáčku zveřejníme v březnu.

Open

Omlouvám se, že u vybraných fotek používáme přetisk. Snažíme se tak zamezit kopírování nepovolanými osobami. Věřím, že vám to nevadí.Těchto fotek je jen mizivé množství.

Klubové informace zde tentokrát nedávám. Všichni členové je dostali jednotlivě mailem.