DUBNOVÉ AKTUALITY 2009



Tak jsme se dočkali. 18.4. jsme uskutečnili náš první letošní výjezd za kapelou. Zúčastnili jsme se oblastní Porty na Vysočině, která se uskutečnila v Hříběcí nedaleko Horní Cerekve.



Jako host zde vystoupila večer kapela s T.Linkou. Setkání bylo tradičně super. Končilo se až nad ránem. Během vystoupení, jsme klukům popřáli k desátým „narozeninám“ Přímé linky a za členy Fan klubu předali trička a čepice s logem kapely, vzpomínkové DVD a fotografie.

Chci poděkovat Milanovi a Janě Lhotských, za přípravu a průběh Porty, kapele a členům Fan klubu za příjemné chvíle strávené v Hostinci U Šimků, jehož obsluha nás tu nechala až do ranního kuropění a velký dík také přátelům z Nitry, kteří neváhali přijet na tuto akci.




Čepice s tričky jsme již expedovali kapele i členům. Pro vaši představu jak vypadají přináším jejich foto:





A teď pár zpráv jen krátce:

- prosím ty členy Klubu, kteří změnili bydliště, či číslo telefonu, aby je mailem aktualizovali.
- trička, můžete objednat mailem u Vaška Příhody nebo Franty Jelínka. Tričko za 140kč a čepici za 120kč.
- nového člena Klubu jsme zaregistrovali 18.4. Je až ze slovenské Galanty.
- stále platí, máte-li někdo foto nebo video, které se týká kapely a její historie kontaktujte mne. Doplnili bychom tak vzpomínkový film o kapele a Fan klubu, který již existuje. Rozšířený film o vaše příspěvky vám samozřejmě zašlu.


Na závěr ještě jedna pozvánka:

Letos vystoupí Tomáš s kapelou poprvé ve Zbečně jako host písničkové soutěže amatérských kapel „Zbečenský kapr“. Na terase u Berounky v hostinci U Šebků se letos koná 10. ročník této akce.
Tento festiválek osobně neznám. Znám ale Zbečno a okolí. Za mlada jsem sem jezdil na vandry. Je zde krásně. Přináším pár fotek z loňského ročníku, které jsou jistě dobrou pozvánkou. Věřím, že se nám tu bude líbit.
Písničková soutěž se koná 6. června od 13:00.






Další aktuality vyjdou po akci ve Zbečně. F Jelínek