ÚNOROVÉ AKTUALITY 2009





Za pár týdnů se probudíme ze zimního country spánku a rozjedeme se po republice za oblíbenými zpěváky a kapelami po různých festivalech, koncertech, country bálech…. Jarní „sezona“ Tomáše Linky a Přímé linky začíná letos na Vysočině.
V Hříběcí (u Hor.Cerekve) vystoupí kapela 18.4. jako host oblastní Porty. Všichni členové klubu byli mailem pozváni na tuto akci Milanem Lhotským. S dotazy o ubytování ap. se můžete obrátit na Milana-

Letos kapela zahraje po několikaleté pauze opět ve Slabcích. Ti z vás, kteří se na festival Dobře utajená country 8.8. chystají, si mohou obsazení této akce, či další zprávy přečíst na www.country-slabce.cz. Po minulých zkušenostech doporučuji tento příjemný festival navštívit.



Třetí pozvánka je na Vochtánku, kde bychom chtěli popřát klukům k desetiletému trvání kapely. Tento country festival radia OK se koná 18.7. Vše důležité najdete na stránkách www.kempcountry.rychnovsko.com. Ostatní vystoupení Tomáše s Přímou linkou jsou samozřejmě uvedena na stránkách kapely.


První trička s výšivkou jsou na světě. Dopadla dobře, takže další objednáme. Firma nám také vyrobí zatím malou serii baseballových čepic (neboli kšiltovek) s vyšitým logem. Vyšívaná loga jsou identická s tištěnými.
Trička i čepice jsou určeny výhradně pro členy Fan klubu Tomáše Linky a Přímé linky. br>

Pro letošní rok platí, že PŘISPÍVAJÍCÍ členové
- mají opět fotoCD či DVD z vybraných akcí zdarma.
- tričko s vyšitým logem za 140 Kč
- baseballová čepice za 120 Kč
- fotografie kapely 2008 10x15cm - zdarma
- nová fotografie kapely 2009 10x15cm - zdarma
- fotografie T. Linky s originálním podpisem - pro nové členy zdarma
- plakát z roku 2004 (ještě s K.Mrkvičkou, J.Zimou, atd.) - zdarma 1ks. Omezené množství s originálním podpisem T. Linky.

Připravujeme ještě další klubové materiály.



Také pro letošní rok je klubový příspěvek na výdaje spojené s provozem klubu pouhých 100 Kč.

Na závěr chci ještě poděkovat vám, více než jedné třetině členů Fan klubu za vaši aktivitu. Díky vám Tomáš s kapelou vědí, že klub existuje. Nechceme být jen pasivními příznivci kapely, jak tomu je u „fan klubů“ na některých webových stránkách. Určitě takové znáte. Tomáše Linku a Přímou linku chceme podporovat aktivně. Účastí na jejich vystoupení, při neformálních setkání s kapelou či třeba jenom tím, že nosíme tričko s logem kapely. Špičkových country kapel v naší republice není mnoho. Važme si proto naší kapely a podporujme ji. Za vedení klubu ještě jednou dík F. Jelínek.


Těšíme se na viděnou. F Jelínek