ÚNOROVÉ AKTUALITY 2015


K Tomášovým únorovým narozeninám jsme popřáli na všech frontách, takže popřejeme i tady:

Open

K narozeninám jsme mu nechali vyrobit tričko, které mu bude během pár dnů předáno. Takže si rozklikněte fotku.

Open

Po předpokládaném souhlasu Tomáše, by bylo možné toto tričko s potiskem nechat udělat pro eventuální zájemce z našeho Oficiálního Fan klubu T. Linky. Obrázek je potisk na látku. Není to folie. Velikost obrázku na triku je 100 mm.

Kdo má zájem může u A. Příhodové a V. Příhody stále objednávat trička a čepice s vyšitým logem:

Open


21.ledna vyšel v Pražském deníku rozhovor s Tomášem. Můžete si ho rozkliknout.

Open

24.1. jsme zajeli do Újezda nad lesy, kdem měl Tomáš s Přímou linkou "nultou" zkušební premiéru. Přestože to byla zkušební premiéra, měla vynikající ohlas u publika v plném Music Clubu Level. Udělal jsem sestřih cca. dvanáct minut z tohoto večera. Zde je prvních šest minut. Druhou část, i se standing ovation na konci koncertu zde umístíme v březnu.




Open


Na závěr pozvánka do Berouna. Na fermanu na www.tomaslinka.cz. je mj. uvedeno Tomášovo vystoupení V Berouně 4.3.tr. v Pivovaru Berounský medvěd. Pořadatelem je občanské sdružení Modrej Beroun, které mimo jiné pořádá také fesťáček se stejným názvem v červnu na terase restaurace U štiky. Tomáš Linka si už na této akci také zazpíval.
Na www.modrejberoun.cz najdete více informací. Na www.berounskymedved.com najdete informace o restauraci. Modrej beroun je také na Face booku.
Kdo máte čas a chuť přijděte se do pivovaru podívat. Tomáš Linka zde vystoupí s doprovodem A. Kny a P. Macara /Fešáci/ od 20:00 hod.

Open