LEDNOVÉ AKTUALITY 2012


Vítejte v novém roce.

První aktuality roku 2012 jsme rozdělili na dvě části.V této první části do 12.1. bude několik aktuálních zpráv, tradiční retro atd. Po 20.1. přineseme pár obrázků či video z Hudebního klubu Palmovka (Rikatádo) z letošního premierového vystoupení T. Linky a Přímé linky.

Nejdřív chci ale jménem Fan klubu poděkovat Romanovi, Pavlovi a Láďovi za působení v kapele a za kamarádské vztahy s naší partou. Pro některé z nás není snadné hodit za hlavu vztahy s těmito kamarády. Po roce došlo v Přímé lince k druhému otřesu a mnohé z nás mrzí, že toho nebo onoho člena Přímé linky už s kapelou neuvidíme. Věříme ale, že spolupráce s novým kapelníkem a celou kapelou naváže na předchozí období. Do nadcházejícího roku přeji kapele hodně koncertů a nám spoustu příjemných zážitků s pěknou muzikou, kterou nám rozdávají.
F. Jelínek

Následuje pár klubových informací.
V minulých aktualitách jsme letošní Skochovice inzerovali na 26.5. Zdá se ale, že se termín změní. Budeme ještě do konce ledna informovat.

Teď již klasická novoroční prosba:
Prosím všechny členy, kteří změnily mailové adresy, čísla telefonů atd. o jejich aktualizaci.

I pro letošní rok zůstává roční klubový příspěvek 100 Kč. Splatný do 31.1.2012

Co se týká připravovaného setkání T. Linky a Přímé linky, které jsme na letošek připravovali, proběhnou nová jednání s Tomášem a A. Kny. Situace se změnila s příchodem nových členů kapely.Je tedy možné, že může být všechno jinak.

Ještě připomínáme zájemcům o klubová trička, aby se brzo ozvali s objednávkami, či dotazy mailem Vaškovi a Alence Příhodovým.Je možné si nechat logo kapely vyšít nejen na klasická černá trička, ale i třeba na košíle, mikiny ap. různých barev. Informace vám poskytne Vašek nebo Alenka.

Jak už jsme uváděli, proběhne letos výměna klubových karet.Budeme včas informovat. Pro všechny členy jsou připraveny nové fotografie kapely z loňského roku.Viz dole. Pro každého z Fan klubu máme také 4ks Fanklubáckých kalendáříků na rok 2012. Připravujeme nové samolepky a další klubové či propagační materály.

Open



Open



Open



Ti z vás, kteří dosud nemají poslední plakát kapely (2011), popř. klubovou placku, sdělte mi to prosím mailem na hribekfranta@seznam.cz.


Budeme rádi, když nám budete zasílat vaše podněty, či nápady k činosti Fan klubu.


NA SPOLUPRÁCI V NADCHÁZEJÍCÍM ROCE SE JISTĚ UŽ VŠICHNI TĚŠÍME. AHOJ.


Než budeme mít nové obrázky z letošního roku, podívejte se zatím na dvě videa z nedávné minulosti.První je z loňska z Horní Břízy.(PS) Tomáš Linka, který se zde před padesáti lety učil v místní keramičce, se 18.6.2011 vrátil na místo činu.


V červnu 2008 jsme vyjeli za kapelou do Domažlic. V parku Chodského hradu jsme udělali několik záběrů. Můžete se na ně podívat v kratičké ukázce.