Lednové aktuality 2011


Dnes jen krátce:

Na přelomu února a března budeme u firmy nechávat dělat opět trika pro členy Fan klubu. Několik objednávek už přišlo. Chci požádat vás, kteří máte o trička zájem,abyste je objednali pokud možno do konce února. Pro firmu i pro nás je lepší, když jde do výroby více kusů najednou. Je smozřejmé, že kdo bude chtít tričko později, není problém doobjednat. Zatím nemáme informaci, že by se měla cena 140 Kč za kus měnit.

Na vystoupení T. Linky s kapelou 18.2. chceme pro fanklubáky, kteří dorazí do Stodůlek zarezervovat místa,tak jak jsme to s pomocí Romana Ištvánika udělali v listopadu loňského roku. Potřebuji ale vědět, kdo na Stodůlku dorazí. Do 20. ledna obešlu mailem všechny členy klubu zda mají zájem. Můžete také psát na mailovou adresu F. Jelínka. Uzávěrka přihlášených bude k 1. únoru.

A na závěr jednu dobrou zprávu pro vás, kteří jste jezdili na Podkozí na pivo či na koncerty do tamnější horní hospody. Nebudou-li problémy, má se hospoda otevírat v dubnu. Pár fotek z ledna je i na následující koláži.

Open

Open

Open