PROSINCOVE AKTUALITY 2009



V letošním roce oslavila kapela 10. výročí od založení. K tomuto jubileu jsme klukům v Hříběcí předali trička s logem kapely, která jsme pro tuto příležitost zakoupili a nechali vyšít, dvě DVD s klipy z akcí klubu a kapely atd. Na Vochtánce pak dostali kluci dalších několik dárků. Chci poděkovat touto cestou přispívajícím členům za to, že jsme dokázali s malým rozpočtem tyto věci pořídit. Prostředků by ale přesto nebyl dostatek, nebýt finanční pomoci manželů Příhodových a Jelínkových. Dík také patří za nabídku finanční pomoci od kamarádů a kamarádek z Nitry, Litoměřic a Sedlčan. Třeba ji využijeme v budoucnu.

Ještě pár vět k provozu klubových stránek. Asi dvakrát jsem prosil v Aktualitách ty členy, kteří byli na nějaké akci či koncertu T.Linky a Přímé linky, aby poslali pár fotek. Doposud tak nikdo neučinil. Velmi rád bych vaše fotky či video na stránky pověsil i se jménem autora. Zatím je situace taková, že když shodím moje fotopříspěvky z webu, zbude ze stránek jen torzo.

V uplynulém roce jsme přivítali opět další nové členy. Jsou to vesměs lidé, kteří rozšíří tu aktivní část klubu, což kvitujeme s povděkem.

Pro příští rok připravujeme pravidla pro členství ve Fan klubu. Necháme se inspirovat kluby jiných kapel či zpěváků. Ty většinou netolerují nepřispívající členy.

měli zaplacený klubový příspěvek dostali i letos aktuální klubové materiály, popř. DVD z některých akcí. V příštím roce bychom chtěli opět pro aktivní členstvo připravit několik novinek.

Rok už pomalu končí a zase nastane ta =mrtvá zima=. T. Linka, ať už s Fešáky či Přímou linkou ale vystupuje. Stačí vyhledat stránky Fešáků či naší kapely a zjistíme, že není problém alespoň jednou v měsíci zavítat na jejich vystoupení. Takže někdy zase Ahoj.


Na závěr chci jménem vedení Fan klubu popřát všem členům a také ostatním příznivcům country příjemné prožití vánočních svátků, a mnoho úspěchů v příštím roce.